Mervi Kulonen

Olen parhaimmillani työskennellessäni vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Hyvä ihmistuntemus, halu auttaa ja palvella sekä sinnikkyys tuottavat laadukasta ja tuloksellista asiakaspalvelutyötä.

Yrittäjyys, työkokemus ja monipuolinen kouluttautuminen sekä kiinnostukseni ihmisten parissa toimimiseen antavat hyvät lähtökohdat vahvuuksilleni, jotka ovat koulutus-, valmennus- myynti- ja ohjaustyö, yrityskentän tuntemus sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot.

Tausta

Olen toiminut koulutusalalla yli 20 vuotta. Kannukseni ovat rakentuneet toimiessani ICT-kouluttajana, -koulutussuunnittelijana sekä yrittäjänä. Kiinnostukseni yleisesti osaamisen kehittämisestä on laajentanut toimintaani myös muiden aiheiden kouluttamiseen sekä ohjaustyöhön. Valmistuin Voimavarakeskeiseksi työnohjaajaksi Jyväskylän kesäyliopiston ja Dialogic Oy:n toteuttamasta koulutusohjelmasta vuonna 2015.

Kouluttaminen, ohjaaminen ja koulutuspalveluiden myyminen –  näissä kaikissa noudatan asiakkaan tarpeen ja toiveiden kuuntelemista ja siihen sopivimman palvelun tarjoamista.

Työnohjauspalveluiden tarjoamisen lisäksi työskentelen koulutuspäällikkönä lakikoulutus.fi -palvelussa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!