TYÖNOHJAUS

Mitä on työnohjaus?

Yksilötyönohjaus – Sinulle

Työnohjaus tarjoaa menetelmän ja paikan, missä voit työnohjaajasi kanssa keskustellen pohtia työtäsi ja sen ilmiöitä sekä omaa työuraasi. Se auttaa sinua arvioimaan nykyhetkeä ja mennyttä ja oppimaan niistä sekä pohtimaan ja suunnittelemaan tulevaa toimintaasi. Älä jää yksin mietteittesi kanssa, vaan tule keskustelemaan luotettavan ammattilaisen kanssa kehittääksesi omaa ajatteluasi ja osaamistasi.

Yhteisö- ja ryhmätyönohjaus – erilaisille organisaatioille

Yhteisötyönohjaus tarjoaa työyhteisölle menetelmän ja paikan saada apua perustehtävän toteuttamiseen sekä edistää ja kehittää yhteistoimintaa ja keskinäistä vuorovaikutusta.

Eri työyhteisöissä toimivien henkilöiden ryhmätyönohjaus on menetelmä ja paikka ammatilliseen kehittymiseen ja vertaisilta oppimiseen sekä vertaistuen saamiseen.

Sovi tapaaminen, niin keskustelemme, mitä työnohjaus voisi työyhteisöllesi, sen osalle tai ryhmällesi olla.

Lue lisää työnohjauksesta Suomen Työnohjaajat ry, STOryn sivuilta.

Toteutus

Työnohjaus toteutetaan yleensä 1-2 vuotta kestävänä prosessina. Aloitamme sen tarpeiden ja tavoitteiden määrittämisellä. Tapaamme 3-4 viikon välein 1,5 h kerrallaan.

Työohjaukseni perustuvat dialogisiin ja narratiivisiin ohjausmenetelmiin.

Työnohjaukset toteutetaan joko Aprican tiloissa (Vapaudenkatu 38 C, Jyväskylä) tai työpaikallasi. Voimme toteuttaa ne myös etänä verkossa tai esim. ulkona reippaillen!

Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle / teille sopivin työnohjauksen toteuttamistapa.

Apua työnohjauksella

Työelämän kiivas tahti ja jatkuva muutos aiheuttaa tänä päivänä haasteita jaksamisellemme. Hoidamme useita asioita samanaikaisesti, tekemiseemme tulee jatkuvasti keskeytyksiä ja tietotulva sen kun lisääntyy. Kaikesta tästä ei tarvitse selvitä yksin.

Anna minun työnohjaajana auttaa sinua selkiyttämään ja jäsentämään ajatuksiasi työstäsi ja työn tekemisestä sekä saamaan siihen hallinnan tunnetta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!